Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan krijgt u uw levering binnen de 5 werkdagen.
Vraag onze specialist
Nu open

+32 3 303 78 50

E-mail ons

WhatsApp

Wijnrekken

Wijnrek van hout

Onze houten rekken zijn ook heel erg handig als wijnrek of flessenrek. Archos is daarvan een goed voorbeeld. De meeste klanten die een houten wijnrek zoeken, kiezen voor Archos. Het fraai afgewerkte hout is een natuurproduct en dat past natuurlijk goed bij witte en rode wijnen. Bij Rekkenspecialist stelt u zelf uw houten wijnrek samen.

Het perfecte wijnrek

Online uw wijnrek samenstellen en direct zien wat het zal kosten? Dat kan gewoon bij Rekkenspecialist. U kiest zelf de afmetingen, legborden en andere accessoires en ziet de prijs in real time. Stel uw wijnrek samen en bestel het vandaag nog!

 

 

Flessenrek met functie en uitstraling

 

 

Vooral wijnwinkels bestellen onze wijnrekken om een grote hoeveelheid flessen te bewaren in een degelijk rek. Maar steeds vaker worden de Archos-wijnrekken ook besteld door particulieren. Het Scandinavische vurenhout heeft een warme uitstraling: een stijlvolle aanvulling op vele interieurs.

Liggen of staan in een wijnrek

Voor flessen met een echte kurk is het belangrijk dat ze in het wijnrek kunnen liggen. Want zo blijft de kurk vochtig en de wijn goed op smaak. Onze wijnrekken zijn geschikt om wijn zowel liggend als staand op te slaan. En hoe u ze ook legt, u pakt gemakkelijk een fles uit het wijnrek wanneer u dat wilt.

Laat uw wijnrek ontwerpen

Bij Rekkenspecialist vindt u gegarandeerd uw ideale wijnrek. Ofwel stelt u het zelf samen via de onlineconfigurator, ofwel bespreekt u uw ideeën met ons. Denk bijvoorbeeld aan ronde legborden of ronde houders. Zo’n flessenrek op maat kan voor wijnwinkels, maar evengoed voor bij u thuis. Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken.

Daarom ...
Rekkenspecialist.beContactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.be
+32 3 303 78 50
whatsapp +3233037840