Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan krijgt u uw levering binnen de 5 werkdagen.
Vraag onze specialist
Nu open

+32 3 303 78 50

E-mail ons

WhatsApp

REA Kunststof magazijnrekken

Hebt u producten of grondstoffen die u hygiënisch wilt opslaan? Dan bieden kunststof rekken een passende oplossing. Deze modulaire rekken staan veel in koel- en vriescellen, en ziekenhuizen, zwembaden en laboratoria. Onze kunststof rekken van REA voldoen aan de richtlijnen van HACCP. Configureer uw kunststof rek van REA online!

REA

REA is de producent van volledig kunststof opslagsystemen, die vooral tot hun recht komen in een omgeving waar hygiënische opslag een vereiste is. REA heeft een uitgebreid assortiment kunststof magazijnrekken, nautische kunststof rekken, kunststof bakkenwagens, schalenwagens, werktafels, zitbanken, kunststof garderobebanken, kinderboxen, omkleedtafels etc.

REA biedt een totaaloplossing aan de totale voedingsindustrie en recreatieve sectoren. De modulaire systemen zijn sterk, stevig, stabiel, gemakkelijk in het gebruik en beschikken over een ongekend lange levensduur. Het kunststof materiaal is voedingsmiddelengeschikt, roestvrij en gemakkelijk schoon te maken/houden. REA kunststof rekkensystemen komen hiermee tegemoet aan de richtlijnen van HACCP.

Rekkenspecialist biedt u met de REA kunststof magazijnrekken de perfecte oplossing om uw voorraden op te slaan. De toepassingsmogelijkheden voor de REA kunststof magazijnrekken zijn onbegrensd: koelruimtes, vriescellen, horeca, ziekenhuizen, laboratoria, schepen, scholen, zwembaden en ga zo maar door.

Materiaalspecificaties:

REA heeft drie soorten kunststof rekken. Alle drie onverwoestbaar, stabiel en flexibel in samenstelling:

 1. Euro-rek: de basis van alle kunststof rekken van REA. De niveaus bestaan uit stevige balken waarop u producten of grondstoffen plaatst.
 2. Nautisch rek: dit kunststof rek heeft stormsteunen met een stormrail en wordt vooral gebruikt op schepen en in vrachtwagens. Voor extra zekerheid bieden deze kunststof rekken ook muur- en vloerbevestiging.
 3. Gastro-rek: deze kunststof rekken zijn voorzien van uitneembare kunststof roosters. Als u de roosters wegneemt, bieden de rekken ruimte voor Gastronorm-bakken en -schalen.

Middels onze kunststofrekken configurator, kunt u exact aangeven hoe de magazijnrekken moet worden. Uiteraard kan één van onze productspecialisten u daar bij helpen.

Afmetingen van kunststofrekken voor iedere situatie

Bij Rekkenspecialist stelt u zelf uw kunststof rekken samen. Zo bestelt u een rek waarmee u optimaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte. Voor kunststof rekken hebt u de volgende opties:

 • lengte van 100 tot 400 cm (in stappen van 10 cm)
 • diepte van 30 cm, 40 cm, 50 cm, 60 cm, 70 cm, 80 cm, 90 cm of 100 cm
 • onderruimte 12 cm, 20 cm, 25 cm of 30 cm
 • tot 6 niveaus

Levertijd:

Voor de standaardconfiguraties rekent u op een levertijd van één à twee weken. Voor kunststof rekken die u laat samenstellen, is de levertijd twee tot drie weken. Vanzelfsprekend houden we u op de hoogte van de levering. 

De belangrijkste kenmerken:

 • duurzaam
 • hygiënisch
 • onderhoudsvriendelijk
 • leverbaar op maat
 • demontabel
 • eenvoudige montage
 • hoekbenutting

Daarom ...
Rekkenspecialist.beContactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.be
+32 3 303 78 50
whatsapp +3233037840