Bestelt u op werkdagen voor 17.30 uur? Dan krijgt u uw levering binnen de 5 werkdagen.
Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.30 - 17.30u

Stellingkasten kopen bij Rekkenspecialist.be

Stellingkasten bij u thuis of op het werk

Wilt u efficiënt gebruikmaken van de ruimte die u hebt? Met een stellingkast of wandkast kunt u hoger stapelen, zodat u meer opbergruimte hebt op dezelfde oppervlakte. U past de indeling zelf aan, zodat u de ruimte in de stellingkast optimaal benut. Ook voor kleine stellingkasten kunt u bij ons terecht. Met accessoires zoals legborden maakt u precies de stellingkast die u nodig hebt.

Een ordelijk bedrijfsgebouw met stellingkasten

Stellingkasten zijn ideaal om een bedrijfsruimte ordelijk te houden. Met een of meer stellingkasten hebt u een extra opbergplek voor voorraad, of voor zaken als administratie en kantoorartikelen. In een ordelijk bedrijf zijn de mensen productiever. Onze stellingkasten worden vanwege hun looks ook gebruikt om het kantoor in te richten. Zeker de houten wandkasten zijn erg populair omwille van hun warme uitstraling.

Extra opbergruimte in huis

Onze stellingkasten vinden hun weg naar talloze plekken in huis. De bekendste voorbeelden zijn natuurlijk de kelder en garage, waar veel klanten stellingkasten gebruiken om bijvoorbeeld gereedschap en bouwmaterialen in op te bergen. Daarnaast krijgen veel stellingkasten een plekje in de keuken, bijkeuken of als voorraadkast. Een stellingkast of wandkast is namelijk erg handig om eten en drinken in op te slaan. Welke bestemming hebt u voor uw stellingkast in gedachten?

Zelf uw stellingkast samenstellen

Bij Rekkenspecialist stelt u uw stellingkast zelf samen. U configureert de stellingkast online zodat de wandkast perfect past in de ruimte die u in gedachten hebt. Ook het aantal niveaus stelt u snel in met de online configurator. U ziet bovendien meteen wat uw ideale stellingkast kost. Configureer uw stellingkast nu!

Uw stellingkast wordt bezorgd op alle adressen in België en Nederland

We bezorgen de wandkast waar u ook woont in België en Nederland. Zodra we uw bestelling en betaling hebben ontvangen, gaan we voor u aan het werk. We zorgen ervoor dat uw stellingkast zo snel mogelijk bij u thuis wordt bezorgd.

Stellingkast laten monteren?

Wilt u uw nieuwe stellingkast laten monteren door een professional? Ook daarvoor hebben wij de oplossing. Ons montageteam komt graag naar u toe om de stellingkast voor u in elkaar te zetten. De montage van uw wandkast kan al vanaf 195 euro.

Daarom ...
Rekkenspecialist.be

  • Snel, simpel en veilig online betalen
  • Binnen 3 - 5 werkdagen in huis
  • 14 dagen bedenktijd
    Meer informatie
  • 1 - 3 jaar garantie
    Meer informatie
  • Safeshops.be label


Contactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.be
03 303 78 50