Bestelt u op werkdagen voor 17.30 uur? Dan krijgt u uw levering binnen de 5 werkdagen.
Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.30 - 17.30u

Koelcel rekken: HACCP goedgekeurde kunststof magazijnrekken

Geschikt voor voedingswaren en grondstoffen in koelcel of vriescel

Bent u op zoek naar rekken voor uw koelcel of vriescel? U vindt ze bij Rekkenspecialist. Onze koelcel-rekken voldoen aan de richtlijnen van HACCP en zijn dus geschikt voor voedingswaren en grondstoffen. Ze zijn eenvoudig schoon te maken en te houden. Dankzij diverse accessoires vindt u hier zeker het perfecte koelcel-rek.

Gebruik de hoogte van uw koelcel

Veel koelcellen gaan weinig efficiënt om met de beschikbare ruimte. Vaak wordt alles op de vloer gezet en is daarmee de kous af. Met een koelcel-rek benut u de ruimte van uw koelcel veel efficiënter. Met opbergrekken in uw koelcel creëert u ook in de hoogte opbergruimte waar u waardevolle producten kwijt kunt.

Rekken die in uw koelcel passen

Dankzij onze online configurator stelt u zelf de rekken in uw koelcel samen. Elk ongebruikt hoekje tovert u hiermee om in nuttige opbergruimte. U past uw kunststof koelcel-rek zelf aan: hoogte, breedte, diepte en het aantal niveaus bepaalt u helemaal zelf. En het mooie is: u ziet direct wat uw ideale koelcel-rek kost. Configureer de rekken in uw koelcel online en bestel ze vandaag nog!

Werken volgens de HACCP-richtlijnen

Elk koelcel-rek van Rekkenspecialist voldoet aan de richtlijnen van HACCP. Dat betekent dat u ze zonder problemen inzet in een professionele omgeving. De kunststof rekken in uw koelcel zijn gemakkelijk schoon te houden, barsten niet en zijn bestand tegen extreem hoge en extreem lage temperaturen. U voldoet aan alle regels en richtlijnen, én u benut uw gekoelde ruimte veel beter.

Rekken voor uw koelcel volgens uw behoeften

We hebben koelcel-rekken in alle mogelijke formaten. Geef eerst de afmetingen van uw koelcel in, configureer dan de rekken voor uw koelcel op onze site. Zo benut u elke beschikbare centimeter voor de opslag van kostbare producten en grondstoffen.

Daarom ...
Rekkenspecialist.be

  • Snel, simpel en veilig online betalen
  • Binnen 3 - 5 werkdagen in huis
  • 14 dagen bedenktijd
    Meer informatie
  • 1 - 3 jaar garantie
    Meer informatie
  • Safeshops.be label


Contactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.be
03 303 78 50