Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan krijgt u uw levering binnen de 5 werkdagen.
Vraag onze specialist
Nu open

+32 3 303 78 50

E-mail ons

WhatsApp

Magazijnrekken van Ikea, Gamma, Hubo of Brico

Wat is het verschil met Ikea-rekken, Gamma-rekken of Hubo-rekken?

Die vraag wordt ons natuurlijk vaker gesteld. Waarom zou u een rek bestellen bij Rekkenspecialist als u ook een rek bij Ikea, Gamma of Brico kunt halen? Die zijn vaak nog goedkoper ook!

Onze rekken zijn van betere kwaliteit. En ja, dat durven we luidop te zeggen. Want rekken in alle soorten en maten zijn onze specialiteit. We zijn gespecialiseerd in opslagstellingen en we hebben ons volledig toegelegd op het aanbieden van stellingen in alle categorieën.  In vergelijking met bouwmarkten en meubelzaken hebt u bij ons meer keus. U vindt altijd het perfecte rek voor uw situatie.

In de rekken van Gamma, Hubo of Brico wordt meestal geen stutsel gebruikt, waardoor deze rekken stukken minder stabiel zijn. Het gebruikte metaal is dun, er zijn weinig tot geen accessoires leverbaar en ook qua afmetingen (diepte en lengte) is het aanbod zeer beperkt. Kies dus liever voor een rek van een specialist.

Een ander verschil is natuurlijk dat wij uw rek overal in België of Nederland bezorgen. U hoeft uw nieuwe stellingen dus zelf niet te dragen. Ook monteren behoort tot de mogelijkheden.

Als wettelijke eisen een rol spelen

In professionele omgevingen bent u soms verplicht om een periodieke magazijnkeuring uit te (laten) voeren. De stellingkasten van de concurrentie voldoen standaard niet aan de eisen die daarvoor geldig zijn. Onze magazijnrekken voldoen wel aan alle voorwaarden. U geraakt dus zonder problemen door de keuring.

Valt uw magazijn onder de wetgeving die een periodieke magazijnkeuring verplicht stelt? Reken er dan niet op dat een IKEA-stellingkast u door deze keuring heen zal helpen. De conclusie is evident: een IKEA-stellingkast waarborgt onvoldoende de veiligheid van de mensen die erbij in de buurt komen.

Wat is belangrijk bij de aanschaf van een stellingkast? 

  • kwaliteit: de levensduur van uw stellingkast. U hebt het misschien niet altijd door, maar de gemiddelde stellingkast krijgt heel wat te verduren.
  • flexibiliteit: verwacht u dat u over een tijdje misschien wel meer opslagruimte nodig hebt? Dan is het prettig om te weten dat uw stellingkast gemakkelijk uit te breiden is met extra elementen of accessoires.
  • belastbaarheid: zorg dat u zeker weet dat uw magazijnrek kan dragen wat u erin wilt opslaan.

Een goede stelling kost vaak iets meer, maar u hebt er langer plezier van.

Daarom ...
Rekkenspecialist.beContactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.be
+32 3 303 78 50
whatsapp +3233037840