Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan krijgt u uw levering binnen de 5 werkdagen.
Vraag onze specialist
Nu open

+32 3 303 78 50

E-mail ons

WhatsApp

Legbordstellingen

Bestel uw legbordstelling online bij Rekkenspecialist

Met een legbordstelling creëert u veel opbergruimte. Met de onlineconfigurator van Rekkenspecialist maakt u een legbordstelling op maat, want u bepaalt zelf de indeling en afmetingen. Zo maakt u met uw legbordstelling optimaal gebruik van de ruimte die u hebt.

Houten legbordstelling: scherp geprijsd en oerdegelijk

Een houten legbordstelling is meestal gemaakt van duurzaam vurenhout. De houten legborden verstevigen uw rek nog meer. Een houten legbordstelling is perfect voor het opbergen van uw administratie of producten – thuis of op de werkvloer. De warme uitstraling van het vurenhout maakt het ook een mooi meubel om te zien, perfect als magazijnkast voor boeken of platen. Naast complete legbordstellingen leveren we ook losse legborden.

Metalen legbordstelling: stevig en eenvoudig te monteren

Modulaire metalen legbordstellingen worden veel in industriële of productieomgevingen gebruikt. De legborden zijn gemaakt van metaal, ijzer of staal en zijn soms verzinkt of gegalvaniseerd. Het draagvermogen van een metalen legbordstelling is bijzonder groot. Ideaal voor de opslag van zware producten dus. Rekkenspecialist levert uw complete legbordstelling, maar ook losse accessoires zoals legborden, en tussen- en achterwanden.

Kunststof legbordstelling: hygiënisch, lichtgewicht en duurzaam

Doorgaans zijn kunststof rekken voorzien van balken, maar met kunststof afdekplaten verandert u ze in kunststof legbordstellingen. Die rekken hebben een groot draagvermogen en zijn uitermate geschikt voor een situatie met hoge hygiënische eisen. De kunststof legbordstellingen worden vooral gebruikt in koel- en vriescellen, maar we leveren ze ook veel aan ziekenhuizen, laboratoria en zwembaden. Onze kunststof legbordstellingen voldoen aan de HACCP-richtlijnen.

Legbordstellingen voor elke situatie

Rekkenspecialist heeft de oplossing voor uw uitdaging in opbergen of archiveren. Naast legbordstellingen hebben we nog talloze andere accessoires en oplossingen om uw werk of leven te vergemakkelijken. Zodra we uw bestelling hebben ontvangen, gaan we voor u aan de slag. Uw nieuwe legbordstelling wordt zo snel mogelijk bezorgd. Configureer uw legbordstelling en zie meteen de prijs.

Daarom ...
Rekkenspecialist.beContactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.be
+32 3 303 78 50
whatsapp +3233037840