Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan krijgt u uw levering binnen de 5 werkdagen.
Vraag onze specialist
Nu open

+32 3 303 78 50

E-mail ons

WhatsApp

Voorraadstellingen en voorraadrekken

Voorraadrek: uw proviand efficiënt opgeborgen

Veel particulieren kennen het gemak van een kelder of bijkeuken. Ze hebben een hoop ruimte, maar vaak wordt lang niet alles daarvan benut. Met een voorraadrek werkt u in de hoogte. Op die manier kunt u veel kwijt, zoals eten en drinken!

Voorraadrekken op het werk

Ook veel van onze zakelijke klanten gebruiken voorraadrekken van Rekkenspecialist. De ene om productvoorraad op te slaan, de andere om kantoorartikelen of voedsel op te bergen. De veelzijdigheid van de voorraadrekken is groot. Bijna elk bedrijf kan wel een of meer voorraadrekken gebruiken.

Houten voorraadrekken

Het grote voordeel van houten voorraadrekken is dat ze betaalbaar en stevig zijn. Voor weinig geld bestelt u een voorraadrek dat veel opbergruimte oplevert. Dit soort rekken wordt veel ingezet door particulieren en bedrijven die zaken met een beperkt gewicht willen opslaan. Lees meer over houten voorraadrekken.

Metalen voorraadrekken

Een metalen voorraadrek is duurzaam en geschikt om zware voorwerpen te dragen. De legplanken van metalen rekken kunnen tot wel 450 kg per stuk dragen. Het draagvermogen is over het algemeen ruim voldoende voor het gemiddelde bedrijf en de meeste particulieren. Lees verder over de voordelen van metalen voorraadrekken.

Kunststof voorraadrekken

Onze kunststof voorraadrekken zijn ideaal als uw bedrijf aan hygiënische eisen moet voldoen, zoals de HACCP-richtlijnen. Het kunststof voorraadrek is gemakkelijk schoon te maken en bestand tegen bijvoorbeeld de extreem lage temperaturen in vriescellen. Wilt u meer informatie over kunststof voorraadrekken?

Welk voorraadrek past bij u?

Zoals u leest, vindt u bij Rekkenspecialist voorraadrekken voor alle doeleinden en alle soorten gebruikers. Welk rek het beste bij u past, hangt af van uw behoeften. Kunt u geen keuze maken uit de beschikbare voorraadrekken? Vraag dan onze specialisten om advies. Ze vertellen u graag meer over de mogelijkheden van de verschillende voorraadrekken.

Daarom ...
Rekkenspecialist.beContactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.be
+32 3 303 78 50
whatsapp +3233037840