Bestelt u op werkdagen voor 17.30 uur? Dan krijgt u uw levering binnen de 5 werkdagen.
Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.30 - 17.30u

Kleine rekken van metaal of hout

Producten en documenten in een lage magazijnkast

Niet iedereen heeft veel opbergruimte nodig. Zoekt u een kleine rek om producten, grondstoffen of administratie in op te bergen? Rekkenspecialist heeft het grootste onlineassortiment magazijnrekken, waaronder talloze kleine metalen en houten rekken. Ook u vindt er het kleine rek dat u nodig hebt. Onze smalle rekken of lage rekken breidt u gemakkelijk uit dankzij diverse accessoires. Handig als uw bedrijf of gezin groeit en u meer opbergruimte nodig hebt.

Zelf uw kleine rek configureren

Keuze hebben is natuurlijk fijn. Maar vindt u het niet minstens zo prettig om uw eigen kleine rek op maat te ontwerpen? Zo maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. U kiest eerst voor een houten of metalen rek. Vervolgens configureert u het rek op basis van een aantal stappen. Hoogte, breedte, diepte en het aantal niveaus bepaalt u helemaal zelf.

Kleine houten rekken

De minimale afmeting voor een houten rek is 150 x 100 x 30 cm (HxBxD) met 4 niveaus. De prijs? Maar 56,04 euro. In de configurator past u de maten of het aantal niveaus eenvoudig aan, waarbij u de prijs meteen ziet. Zo’n klein houten rek is perfect als u veel bergruimte wilt voor zaken die niet zo zwaar zijn. Deze kleine rekken staan vaak in kelders, trapkasten of bijkeukens.

Kleine metalen rekken

De minimale afmeting voor een metalen rek is 200 x 100 x 30 cm (HxBxD) met 4 niveaus. Deze kost maar 64,39 euro. Ook voor metalen stellingen geldt dat u ze eenvoudig aanpast en dat de prijs meteen wordt weergegeven. De kleine metalen rekken hebben een hoog draagvermogen en worden veel gebruikt in kleine magazijnen.

Met kleine rekken zijn de mogelijkheden eindeloos

Kleine rekken, grote rekken, bij Rekkenspecialist krijgt u een oplossing voor alles wat u wilt opbergen of archiveren. Ook complete magazijninrichtingen vindt u bij ons. En we monteren het bij u. Wilt u meer weten? Neem contact op met onze specialisten!

Daarom ...
Rekkenspecialist.be

  • Snel, simpel en veilig online betalen
  • Binnen 3 - 5 werkdagen in huis
  • 14 dagen bedenktijd
    Meer informatie
  • 1 - 3 jaar garantie
    Meer informatie
  • Safeshops.be label


Contactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.be
03 303 78 50