Bestelt u op werkdagen voor 17.30 uur? Dan krijgt u uw levering binnen de 5 werkdagen.
Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.30 - 17.30u

Bandenrekken

Bandenrekken: autobanden op een rij

Garagebedrijven, bandencentra en dealers kunnen niet zonder bandenrekken. Deze grootvakstellingen zijn gemaakt om autobanden geordend op te slaan. In plaats van de banden te stapelen, staan ze naast elkaar in een bandenrek. Zo zijn ze gemakkelijk bereikbaar, behoudt u het overzicht en bespaart u kostbare ruimte en tijd in de werkplaats.

Configureer uw bandenrek online

In onze configurator ontwerpt u snel uw bandenrek en ziet u meteen de prijs. U past uw bandenrek precies aan volgens uw situatie. Handig, want hiermee gebruikt u de beschikbare ruimte optimaal. Configureer uw bandenrek online en bestel direct!

Een bandenrek voor elk type autobanden

Onze bandenrekken zijn geschikt voor alle types autobanden. De grootvakstellingen voor banden zijn er in verschillende diepten. Naast auto- of motorbanden biedt een bandenrek met de juiste staander ook ruimte voor vrachtwagenbanden of andere banden met een grote doorsnee.

Verschillende maten en hoogtes

Een bandenrek is eigenlijk een grootvakstelling zonder legborden. De banden hangen als het ware tussen de liggers. U stelt uw bandenrek volledig samen zoals u wilt, want de verschillende elementen zijn leverbaar in allerlei maten:

 • hoogtes van de staanders: 200 cm, 250 cm en 300 cm
 • diepte van de staanders: 40 cm, 60 cm, 80 cm, 100 cm en 120 cm
 • lengte van de liggers: 150 cm, 185 cm, 225 cm en 270 cm

Bandenrek voor winterbanden?

Het draagvermogen van onze bandenrekken is erg groot. U kunt het bandenrek dus ook perfect gebruiken voor de opslag van winterbanden met velg. En zo bent u uw klanten nog beter van dienst.

Bandenrek uit voorraad

We leveren uw bandenrek uit voorraad. Hebben we bepaalde onderdelen toch niet binnen? Dan is de levertijd maximaal vijf werkdagen. U hebt uw bandenrek dus altijd snel ter plaatse.

Daarom ...
Rekkenspecialist.be

 • Snel, simpel en veilig online betalen
 • Binnen 3 - 5 werkdagen in huis
 • 14 dagen bedenktijd
  Meer informatie
 • 1 - 3 jaar garantie
  Meer informatie
 • Safeshops.be label


Contactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.be
03 303 78 50