Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan krijgt u uw levering binnen de 5 werkdagen.
Vraag onze specialist
Nu open

+32 3 303 78 50

E-mail ons

WhatsApp

Kunststof keukenrekken bestellen

Uw keukenrek: hygiënisch kunststof rekken

De HACCP-richtlijnen rond hygiëne staan centraal in elke (horeca)keuken. Een belangrijk onderdeel daarvan is het logistieke proces in de horeca en daar horen onder andere hygiënische keukenrekken bij. Elk keukenrek bij Rekkenspecialist voldoet aan de eisen van HACCP. U gebruikt het dus zonder problemen in uw keuken, koelcel en vriescel.

Uitbreidbaar en praktisch keukenrek

Bij Rekkenspecialist bestelt u uw keukenrek precies zoals u het wilt hebben. De afmetingen en indeling bepaalt u zelf. Verandert de situatie en wilt u uw keukenrek uitbreiden? Perfect: Dat kunt u zowel met onze aluminium als onze kunststof keukenrekken.

Kunststof of aluminium keukenrek?

Een keukenrek wordt doorgaans gemaakt van aluminium of kunststof. Beide materialen gaan lang mee en zijn gemakkelijk schoon te houden. Wat u dan het best kiest? Dat hangt af van de toepassing die u in gedachten hebt. Een kunststof keukenrek is doorgaans handiger in een vriescel, een keukenrek (al dan niet verrijdbaar) van aluminium zien we wat vaker in de keuken zelf. Het is vooral een kwestie van voorkeur.

3 soorten kunststof keukenrekken

Bij Rekkenspecialist vindt u drie soorten kunststof keukenrekken:

  • standaardkeukenrek met niveaus van stevige balken
  • nautisch keukenrek met stormrails, speciaal voor op schepen en in vrachtwagens
  • gastro-keukenrek waarin u ruimte hebt voor Gastronorm-bakken en -schalen

Aluminium keukenrek

Keukenrekken van aluminium hebben we van twee merken:

  • Alminor: deze keukenrekken zijn gemakkelijk uit te breiden en ook leverbaar in maritieme versie met opstaande rand, en vloer- en plafondbevestiging.
  • Hupfer: aluminium keukenrekken voor in grootkeukens, koel- en vriescellen. Bij dit type keukenrek zijn ook heel wat accessoires leverbaar.

Meer weten over onze keukenrekken?

Onze specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Contacteer ons met al uw vragen over kunststof en aluminium keukenrekken. We hebben er jarenlange ervaring mee en dus altijd een antwoord op uw vraag. Configureer alvast uw keukenrek online!

Daarom ...
Rekkenspecialist.beContactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.be
+32 3 303 78 50
whatsapp +3233037840