Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan krijgt u uw levering binnen de 5 werkdagen.
Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Archos stellingen

Opbergrekken: handig voor al uw spullen

Houten en metalen opbergrekken voor in uw huis, schuur of garage

Iedereen kan extra opbergruimte gebruiken. U wilt dat uw spullen netjes opgeborgen zijn, maar toch gemakkelijk bereikbaar als u ze nodig hebt. De opbergrekken van Rekkenspecialist zijn daarvoor perfect.

Houten opbergrekken met een fraaie afwerking

De vurenhouten opbergrekken van Rekkenspecialist zijn prachtig afgewerkte functionele meubelstukken. Bijvoorbeeld als opbergrek voor uw wijnen of voor het opbergen van uw voorraad. U hebt vast een beeld van hoe uw opbergrek er moet uitzien. Bij Rekkenspecialist stelt u het precies zo samen.

Zelf uw opbergrekken ontwerpen

Bij Rekkenspecialist bepaalt u zelf hoe uw opbergrekken eruitzien. Want u stelt ze helemaal zelf samen met de online configurator. U kiest de hoogte, breedte en diepte, en bepaalt het aantal legplanken. Zo past uw opbergrek precies op de plek die u in gedachten hebt. U benut echt elke kostbare centimeter. Configureer uw houten opbergrek nu en bestel het vandaag nog!

Opbergrekken voor zware goederen

Normaal is een opbergrek van hout. Maar voor zwaardere spullen raden we u aan om metalen opbergrekken te bestellen. Die hebben een draagvermogen tot maar liefst 450 kg per legplank. Ideaal als u bijvoorbeeld veel zware boeken of gereedschap op de planken wilt leggen.

Laat uw opbergrekken monteren door Rekkenspecialist

Opbergrekken monteren, is relatief eenvoudig. Maar hebt u geen tijd of wilt u het gewoon liever laten doen? Dan regelen we dat graag voor u. Het montageteam komt naar u toe, en zet uw opbergrek(ken) in elkaar – meteen op de juiste plek in huis. Zodra onze monteurs klaar zijn, is ook uw nieuwe opbergrek klaar voor gebruik! 

Daarom ...
Rekkenspecialist.beContactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.be
+32 3 303 78 50