Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan krijgt u uw levering binnen de 5 werkdagen.
Vraag onze specialist
Nu open

+32 3 303 78 50

E-mail ons

WhatsApp
1 KIES EEN REKTYPE
METAAL
HOUT
GROOTVAK
KUNSTSTOF
2 SELECTEER REKOPTIES Bewerken
3 BOUW HET REK
(KLIK OP EEN SEGMENT VOOR AFMETINGEN, NIVEAUS, DRAAGVERMOGEN EN ACHTERWANDEN)(KLIK OP EEN SEGMENT OM AFMETINGEN EN NIVEAUS AAN TE PASSEN)(KLIK OP EEN SEGMENT OM AFMETINGEN EN NIVEAUS AAN TE PASSEN)(KLIK OP DE SEGMENTEN OM ZE AAN TE PASSEN)(KLIK OP DE SEGMENTEN OM ZE AAN TE PASSEN)
4 KIES EXTRA ACCESSOIRES
Let op: accessoires van uw configuratie zijn inbegrepen. Bekijk accessoires voor uw configuratie
Geen accessoires voor deze stelling
Geen accessoires voor deze stelling
Geen accessoires voor deze stelling
Geen accessoires voor deze stelling
Geen accessoires voor deze stelling
Geen accessoires voor deze stelling

Overzicht van alle typen rekken

Metalen opbergrekken

Meer dan 8.500 klanten kiezen bewust voor het GS3 metalen opbergrek. Hierdoor is het ongetwijfeld het populairste metalen rek uit ons hele assortiment. Waarom wordt dit opbergrek in metaal zo vaak gekozen? Het antwoord is heel simpel. Enerzijds zijn dergelijke metalen rekken heel gemakkelijk om te monteren. Anderzijds bieden ze heel wat uitbreidingsmogelijkheden. Zo maakt de handige configurator het mogelijk om het draagvermogen te verhogen tot 500 kg, per niveau, afhankelijk van de diepte die u wenst. Bovendien is de hoge kwaliteit verzekerd, want deze (zwaar) metalen opbergrekken beantwoorden allemaal aan de strenge ISO-9001:2000 norm. Aan keuze is er geen gebrek. U kunt bij ons terecht voor zowel kleine en lage, metalen wandrekken als grote of hoge opbergrekken van metaal.

Houten rekken

De houten magazijnrekken van ons huismerk Easyrack combineren een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding met een ultrahandige constructie. Zo is er een uniek verbindingssysteem, waardoor u deze houten rekken gemakkelijk kunt monteren en demonteren, met behulp van het pengat. Dankzij de warme uitstraling (vurenhout) worden ze vaak gebruikt in de horeca als wijnrek in hout, maar ook op kantoor of thuis. Daarnaast wordt dit opbergrek in hout ook regelmatig gekozen voor de opslag van goederen in magazijnen, loodsen of voorraadruimtes.

Grootvak magazijnstellingen

Grootvakstellingen (ook wel eens breedvakstellingen genoemd) worden vooral besteld voor de opslag van zware of grotere goederen. Onze grootvak stellingen zijn allemaal van het merk AR (ARESTANT) en kenmerken zich door een eenvoudige montage. Deze lichte palletstellingen bestaan namelijk uit 2 afzonderlijke stukken. Zo heeft u de AR-jukken enerzijds en de AR-liggers anderzijds. Wilt u nu al een paar grootvakstellingen kopen? Maar weet u nog niet welk aantal precies voldoende is? Geen probleem. U kunt deze breedvakstelling altijd uitbreiden, wanneer u dat wenst. De AR grootvakstelling wordt vaak geïnstalleerd in ateliers, industriële ruimtes, opslagruimtes of magazijnen. Ook als stellingen voor de stockage van banden zijn ze enorm populair.

REA kunststof rekken

Onze opbergrekken van kunststof beantwoorden allemaal aan de strenge, Belgische HACCP-regels die gangbaar zijn in de horecawereld. Heel wat horecazaken installeren deze opbergrekken van kunststof in koelruimtes, vriescellen of andere plaatsen waar het gemakkelijk tot -40 graden kan worden. Ondanks deze uitzonderlijke temperaturen, zal u nooit schimmel of roest op deze rekken vinden. Deze opbergrekken zijn dan ook uitermate geschikt voor vochtige ruimtes zoals zwembaden, sauna’s, labo’s of schepen. Daarnaast maken ook scholen, ziekenhuizen of bejaardentehuizen dankbaar gebruik van deze plastic rekken. Ten slotte worden deze kunststof rekken ook gemonteerd in ruimtes waar het meer dan 80 graden wordt.

PRIJS OP BASIS VAN KEUZESAantal 0 incl. btw


VERZENDING
Indicatie verzending:

5 configuraties of meer? Offerte.


LIJST VAN PRODUCTEN


Type rekRek opties


Producten


Extra's
Toon volledige lijst Print
HEEFT U EEN VRAAG?

Tel
+32 3 303 78 50
Mail
info@rekkenspecialist.be