Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan krijgt u uw levering binnen de 5 werkdagen.
Vraag onze specialist
Nu open

+32 3 303 78 50

E-mail ons

WhatsApp

Garagerekken: onderdelen en gereedschap netjes opgeborgen

Houten en metalen magazijnrekken in uw garage

In de garage wordt gewerkt. En waar wordt gewerkt, moet ook opslag zijn. Want u wilt uw kostbare onderdelen en gereedschap lang blijven gebruiken. Onze garagerekken zijn perfect voor alle garages. Hierop kunt u al uw onderdelen en gereedschap kwijt, zodat het niet in de weg ligt én u het gemakkelijk terugvindt.

Tochtige of vochtige garage? 

Onze garagerekken zijn van metaal en kunnen tegen een stootje. Tocht en vocht hebben geen effect op de duurzame stijlen, dragers en legborden. Ook olie, smeer of andere vetten tasten de metalen garagerekken niet aan. Sterker nog, u maakt ze heel gemakkelijk schoon als er smeermiddel of iets anders op zit.

Onderdelen of gereedschap veilig opbergen in een garagerek

Bij het werken wordt uw werkplaats snel rommelig. Gereedschap en onderdelen liggen door elkaar op de grond of de werkbank. Het garagerek is een praktische opbergplek voor onderdelen en gereedschap. De kans op ongelukjes is een pak kleiner en onderdelen geraken minder snel beschadigd. De werkvloer en werkbank blijven bovendien een stuk overzichtelijker. En dat is wel zo prettig.

Garagerek voor thuis of op het werk

Het maakt niet uit of u de garagerekken in een professionele omgeving gebruikt of bij u thuis in de werkplaats. Dankzij onze online configurator stelt u snel een garagerek samen die bij de ruimte past. We begrijpen als geen ander dat een particulier andere behoeften heeft dan een garage waar dag in dag uit auto’s worden gerepareerd. Rekkenspecialist heeft voor zakelijke klanten én particulieren een geschikt garagerek. Configureer uw garagerek online en bestel het vandaag nog!

Direct een prijs voor uw garagerek

Bij Rekkenspecialist houden we van duidelijkheid. Daarom is de configurator voor metalen (garage)rekken zo ontworpen dat u direct de prijs ziet. U stelt de hoogte, breedte, diepte en het aantal niveaus zelf in. Daarna laat de site u meteen zien wat het zal kosten.

Daarom ...
Rekkenspecialist.beContactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.be
+32 3 303 78 50
whatsapp +3233037840