Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan krijgt u uw levering binnen de 5 werkdagen.
Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Magazijnrekken: onderdelen geordend en toegankelijk

Geschikt voor onder andere uw magazijn of showroom

Met de juiste magazijnrekken is uw magazijn makkelijk doorzoekbaar en vindt u onderdelen snel als u ze nodig hebt. Rekkenspecialist heeft voor uw magazijn rekken die passen.

Houten magazijnstellingen: degelijk en scherp geprijsd

Onze houten magazijnstellingen worden gemaakt van duurzaam vurenhout. Deze magazijn-rekken zijn ideaal voor kleinere onderdelen met een beperkt gewicht. Houten magazijnstellingen zijn duurzaam en scherp geprijsd. U bouwt ze snel op en hebt dus snel een complete magazijninrichting staan. Lees meer over houten magazijnstellingen.

Magazijnstellingen van metaal: stevig en gemakkelijk te monteren

Wilt u magazijnstellingen gebruiken voor het opslaan van zware onderdelen? Dan raden we u metalen magazijnrekken aan. Deze rekken zijn erg stevig dankzij de T-profielen die u gebruikt bij de montage. De legborden hebben een draagvermogen tot maar liefst 450 kg per niveau. Ze dragen zelfs de zwaarste onderdelen zonder problemen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van metalen magazijnstellingen? Neem contact op

Grootvak-magazijnstellingen: voor grote volumes

Grootvak-magazijnstellingen zijn de bekende oranje met blauwe stellingen. Hierin plaatst u zonder moeite complete pallet of hele grote onderdelen. Ook grootvak-magazijnstellingen zijn onbeperkt uit te breiden, als de ruimte dat natuurlijk toelaat. Lees meer over grootvak-magazijnstellingen.

Kunststof magazijnrekken: hygiënisch en HACCP

Onder andere in keukens en koel- en vriescellen is hygiënische opslag een absolute vereiste. Het logistieke proces moet voldoen aan de richtlijnen van HACCP. Dat betekent dat ook de magazijn-rekken hiervoor geschikt moeten zijn. De kunststof magazijnstellingen van Rekkenspecialist zijn HACCP-goedgekeurd. Ze passen binnen een hygiënische werkomgeving. Onze kunststof magazijn-rekken staan in koel- en vriescellen, maar ook in ziekenhuizen, laboratoria en zwembaden. Bekijk de kunststof magazijnstellingen.

Stel zelf uw magazijnstelling samen

Als u hebt bepaald welk magazijnrek geschikt is voor uw situatie, dan configureert u zelf het rek op onze site en ziet u meteen de prijs van uw rek. Daarnaast geven onze specialisten u graag advies over het type magazijnstelling dat voor uw situatie of bedrijf het meest geschikt is. Hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Daarom ...
Rekkenspecialist.beContactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.be
+32 3 303 78 50