Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan krijgt u uw levering binnen de 5 werkdagen.
Vraag onze specialist
Nu open

+32 3 303 78 50

E-mail ons

WhatsApp

Aluminium magazijnrekken kopen

Aluminium rekken voor hygiënische opslag

In veel professionele omgevingen wordt gewerkt met aluminium rekken. Vooral de horeca, maar ook ziekenhuiskeukens, en koel- en vriescellen gebruiken onze aluminium rekken voor de hygiënische opslag van bijvoorbeeld voedsel, grondstoffen en medicijnen. Rekkenspecialist levert u de beste aluminium rekken en de zo belangrijke accessoires waarmee u een hygiënische omgeving garandeert.

Licht en onverwoestbaar

Een aluminium rek is licht in gewicht en gaat langer mee dan kunststof. In tegenstelling tot kunststof rekken zullen aluminium rekken niet scheuren. Ze zijn ook ongevoelig voor roest en andere corrosie, wat dan weer een voordeel is ten opzichte van metalen rekken. De aluminium oppervlakken zijn gemakkelijk schoon te maken en te houden.

Aluminium rekken uitbreiden en verrijden

Aluminium rekken zijn gemakkelijk uit te breiden, waardoor u ook voor uw situatie de perfecte oplossing vindt. U koppelt ze op verschillende manieren en gebruikt op die manier uw ruimte optimaal. Rekken tegen de wand plaatsen of ze van beide zijden gebruiken: het kan allemaal. Het lage gewicht van aluminium maakt zelfs verrijdbare rekken mogelijk!

Zelf een aluminium rek samenstellen

Bij Rekkenspecialist stelt u uw aluminium rekken samen volgens uw wensen. U hebt de keuze uit verschillende lengtes, breedtes en dieptes. Zo maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Hebt u een vraag? Dan zitten onze specialisten klaar.

Alminor: aluminium rekken met diverse opties

Een van de topmerken voor aluminium rekken is Alminor. Die zijn eenvoudig te koppelen en bovendien zijn combinaties met kunststof legborden mogelijk. Alminor biedt ook de ‘maritieme uitvoering’, waarbij de legborden voorzien zijn van een opstaande rand en de rekken zelf ook aan de vloer of plafond kunnen worden bevestigd. Bekijk de aluminium rekken van Alminor.

Hupfer: aluminium rekken voor koel- en vriescellen

Hupfer richt zich op aluminium rekken voor grootkeukens, koel- en vriescellen. Hun oplossingen voor de hygiënische opslag van voedingswaren zijn het antwoord op al uw uitdagingen in de keuken of koeling. Naast aluminium rekken van Hupfer levert Rekkenspecialist ook de accessoires van Hupfer. Bekijk de aluminium rekken van Hupfer.

Daarom ...
Rekkenspecialist.beContactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.be
+32 3 303 78 50
whatsapp +3233037840