Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan krijgt u uw levering binnen de 5 werkdagen.
Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Kantoorrekken: opslag documentatie en kantoorartikelen

Houten en metalen kantoorrekken voor in uw kantoor

In kantoren is opslag net zo belangrijk als in magazijnen. Uw klasseermappen of dozen met administratie passen perfect in onze houten of metalen kantoorrekken. Ook kantoorartikelen en andere zaken bergt u efficiënt op in een kantoorrek van Rekkenspecialist. Dankzij onze kantoorrekken houdt u het overzicht op kantoor. U maakt efficiënter gebruik van de ruimte en vindt altijd alles gemakkelijk terug.

Zelf uw kantoorrek samenstellen

Elk kantoor is anders. Daarom bieden we u de mogelijkheid om zelf uw kantoorrek samen te stellen op onze site. U hebt de keuze uit verschillende systemen en ontwerpt daarmee het kantoorrek dat geschikt is voor uw ruimte en toepassing. U ziet meteen wat uw kantoorrek zal kosten en bestelt het vervolgens online.

De ruimte op kantoor optimaal benutten

Kantoorruimte is kostbaar en kantoorrekken zijn een goed middel om de beschikbare ruimte zo efficiënt mogelijk te benutten. Door bijvoorbeeld administratie langs een wand op te slaan, maakt u gebruik van de hoogte die u hebt. Ook de indeling van uw kantoorrek past u aan naar uw wensen. Zo gebruikt u elke centimeter van uw kantoorrek.

Een houten of metalen kantoorrek?

Wat is het meest geschikte kantoorrek voor uw kantoor? Het hangt ervan af wat u ermee van plan bent. Houten kantoorrekken hebben een behoorlijk draagvermogen, maar dat van metalen kantoorrekken is nog veel groter (tot wel 450 kg per niveau). Kortom, voor een groot archief gebruikt u een metalen kantoorrek. Voor alleen kantoorartikelen is een houten kantoorrek voldoende. Onze klantenservice helpt u graag als u hier vragen over hebt.

De meeste kantoorrekken zijn uit voorraad leverbaar

Omdat we de meeste kantoorrekken in voorraad hebben, kunnen we korte levertijden garanderen. Als we uw product niet in voorraad hebben, geven we bij uw bestelling aan wanneer u uw kantoorrek kunt verwachten. U weet altijd waar u aan toe bent bij Rekkenspecialist. Ook kunt u uw kantoorrekken door ons laten monteren.

Daarom ...
Rekkenspecialist.beContactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.be
+32 3 303 78 50