Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan krijgt u uw levering binnen de 5 werkdagen.
Vraag onze specialist
Nu open

+32 3 303 78 50

E-mail ons

WhatsApp

Archiefrekken in alle afmetingen

Archiefrekken: geordend en toegankelijk

Veel bedrijven hebben enorme hoeveelheden documentatie. Die moeten worden opgeborgen, maar wel toegankelijk zijn. Archiefrekken zijn daarvoor ideaal. U maakt optimaal gebruik van de ruimte die u hebt en al uw documentatie is gemakkelijk toegankelijk. Met Rekkenspecialist deelt u uw archivering volledig in volgens uw wensen.

De oplossing voor uw archivering

Rekkenspecialist heeft hét archiefrek voor uw archivering. Want daarbij speelt niet alleen uw beschikbare ruimte, maar ook het type documentatie een rol. En daarvan is niemand beter op de hoogte dan uzelf. Daarom laat Rekkenspecialist ú bepalen hoe uw archiefrekken er moeten uitzien, met de online configurator. Zo weet u ook meteen de prijs.

Houten of metalen archiefrekken?

Welke archiefrekken de beste oplossing vormen voor uw situatie, hangt af van de omvang en het gewicht van uw archief. Een klein archief kan prima in houten rekken, die zo’n 60 kg per niveau kunnen dragen. Is uw archief uitgebreider? Dan raden we u aan om metalen rekken aan te schaffen. Dat type archiefrekken draagt tot maar liefst 450 kg per niveau!

Archiefrekken: perfect voor kantoren

Onze archiefrekken worden vooral ingezet in kantoren. Door notarissen, accountants, ministeries, banken, ziekenhuizen en advocaten. Stuk voor stuk professionals die veel documentatie moeten bewaren én kunnen raadplegen. Maar ook als u een beperkte hoeveelheid documentatie wilt opslaan, is een archiefrek een goede oplossing.

Multi-inzetbare archiefrekken

Natuurlijk kunt u een archiefrek ook perfect gebruiken voor iets anders dan archivering. Want de afmetingen en het draagvermogen maken deze rekken multi-inzetbaar. Onze klanten gebruiken de archiefrekken ook voor de opslag van kantoorartikelen, kantinebenodigdheden en voedingswaren. Stel uw ideale archiefrek samen met de onlineconfigurator. 

Daarom ...
Rekkenspecialist.beContactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.be
+32 3 303 78 50
whatsapp +3233037840