Bestelt u op werkdagen voor 17.30 uur? Dan krijgt u uw levering binnen de 5 werkdagen.
Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.30 - 17.30u

Maak kennis met het team van Rekkenspecialist.be

Wie zijn wij?

PEDROSHOP.NL is één van de grootste aanbieders op internet voor kantoor- en magazijninrichting in Nederland. Wij zijn een onafhankelijke aanbieder met een ruime collectie, veel ervaring en persoonlijke aanpak.

Middels onze diverse webshops focussen wij ons op diverse productgroepen binnen de kantoor- en magazijninrichting branche. De kracht van onze webshops is, dat iedere webshop zijn eigen specialisme heeft. Hierdoor krijgt u in één oogopslag de producten duidelijk en efficiënt gepresenteerd. Kortom 'What you see, is what you get'.

Onze medewerkers

Wanneer er toch nog onduidelijkheden bestaan over een product, kwaliteit of levertijd kunt u bellen, chatten of mailen met één van onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring in kantoor- en magazijninrichting hebben wij een flinke dosis aan kennis en ervaring opgedaan. Hierdoor kunnen onze medewerkers u dan ook middels persoonlijke aandacht en kennis voorzien van de juiste informatie.

Matthijs de Raad

Matthijs de Raad

Eigenaar & productspecialist

E-mail: matthijs@pedroshop.nl
T. 0318 - 47 27 07
T. 03 303 78 50

Aangenaam! Mijn naam is Matthijs en ik ben eigenaar van Pedroshop.nl. Inmiddels alweer 20 jaar actief in de kantoormeubelen branche. Met de webshops van Pedroshop.nl onderscheiden we ons met een totaalassortiment, scherpe prijzen, kwaliteit en uiteraard advies. We zijn niet voor niets dé specialist. Naast het aansturen van het team van Pedroshop.nl help en adviseer ik klanten. Neem gerust contact met ons op voor een advies op maat.

Demian van der Schuur

Demian van der Schuur

Productspecialist

E-mail: demian@pedroshop.nl
T. 0318 - 47 27 07
T. 03 303 78 50

Mijn naam is Demian en ik ben één van de productspecialisten van Pedroshop.nl. Ik zit al een heel aantal jaren in de online verkoop. Bij onze webshops profiteert u altijd van eerlijke prijzen en scherpe aanbiedingen. U krijgt altijd een advies op maat. Wij bieden u verdeeld over een aantal shops een groot assortiment aan stellingen, garderobekasten, archiefkasten, kluizen etc. U kunt elke werkdag van 8:30 tot 17:30 bij ons terecht.

Astrid Koopstra

Astrid Koopstra

Productspecialist

E-mail: astrid@pedroshop.nl
T. 0318 - 47 27 07
T. 03 303 78 50

Hoi! Ik ben Astrid en werk sinds 2015 met veel plezier bij Pedroshop.nl. Ik ben verantwoordelijk voor de producten in de categorieën garderobekasten, lockerkasten en archiefkasten. Bij vragen over deze producten is de kans groot dat ik u mag helpen. Ons assortiment is erg uitgebreid; graag informeer ik u over onze producten en maak ik een passend aanbod afgestemd op uw wensen. Het persoonlijke contact met u als klant vind ik het leukste. Neem dus gerust contact met ons op bij vragen en advies. Graag tot sprekens!

 

Luuk van der Leden

Luuk van der Leden

Productspecialist

E-mail: luuk@pedroshop.nl
T. 0318 - 47 27 07
T. 03 303 78 50

Mijn naam is Luuk en ben een van de productspecialisten op het gebied van stellingen en kluizen. Heeft u nog vragen over de typen stellingen en de mogelijkheden? Ik vertel u graag de specificaties en adviseer u graag de meest passende oplossing. Uiteraard sta ik u ook graag te woord als er vragen zijn over de kluizen die wij online aanbieden. Bij ons bent u aan het juiste adres voor stellingen, kluizen, archiefkasten en garderobe inrichting.

Erwin Worst

Erwin Worst

Logistiek en transport

E-mail: erwin@pedroshop.nl
T. 0318 - 47 27 07
T. 03 303 78 50

Hallo, mijn naam is Erwin. Sinds 2009 ben ik werkzaam bij Pedroshop.nl als logistiek medewerker. Mijn taak is om uw product netjes en zorgvuldig bij u af te leveren. Ook kan ik uw product indien gewenst monteren. Wij hebben geen 9-5 mentaliteit en alles is mogelijk. U als klant staat bij ons op nummer 1. Graag ontmoet ik u bij uw bedrijf of aan huis.

Wietske de Raad

Wietske de Raad

Office manager

E-mail: wietske@pedroshop.nl
T. 0318 - 47 27 07
T. 03 303 78 50

Mijn naam is Wietske en ik ben verantwoordelijk voor de operationele zaken binnen Pedroshop.nl. Hierbij kunt u denken aan facilitaire- en personeelgerelateerde zaken. Mijn collega's omschrijven mij ook wel eens als "de vliegende keep" binnen het bedrijf.

 

Anne Jan Roeleveld

Online marketeer

E-mail: annejan@pedroshop.nl
T. 0318 - 47 27 07
T. 03 303 78 50

Mijn naam is Anne Jan en ik ben verantwoordelijk voor de online marketing van de Pedroshop.nl webshops. Dat betekent dat ik ervoor zorg dat onze webshops goed gevonden worden in Google en we via alle kanalen waar onze klanten actief zijn zichtbaar zijn. Daarnaast analyseer ik het bezoekersgedrag om de webshops te verbeteren en de conversie te optimaliseren. Samen met het team van Pedroshop.nl maken we alles zo elke dag weer een stukje beter.

Sandra Schipper

Sandra Schipper

Productspecialist

E-mail: sandra@pedroshop.nl
T. 0318 - 47 27 07
T. 03 303 78 50

Dag! Ik ben Sandra en al 10 jaar werkzaam binnen de kantoor-en magazijninrichting. Een tevreden klant is mijn doel, ik zal altijd alles op alles zetten om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Ik verzorg de verkoop, inkoop en transportplanning van (kantoor) meubilair en magazijnstellingen vanuit onze showroom en magazijn in Elst. Ons assortiment is inmiddels zeer uitgebreid en wij zijn trots dealer te mogen zijn van vele mooie merken. Onze prijs/kwaliteit verhouding is dik in orde en ons Pedroshop team bestaat inmiddels uit een fijne groep specialisten.

 
Daarom ...
Rekkenspecialist.be

  • Snel, simpel en veilig online betalen
  • Binnen 3 - 5 werkdagen in huis
  • 14 dagen bedenktijd
    Meer informatie
  • 1 - 3 jaar garantie
    Meer informatie
  • Safeshops.be label


Contactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.be
03 303 78 50