Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan krijgt u uw levering binnen de 5 werkdagen.
Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Pedroshop.be ontvangt Safeshops e-commerce label voor Belgische webshop Rekkenspecialist.be

Pedroshop.be heeft het Safeshops e-commerce label voor hun eerste Belgische webshop Rekkenspecialist.be ontvangen. De online specialist in kantoor- en magazijninrichting zet de stap naar België en doet dat op basis van dezelfde hoge kwaliteit en betrouwbaarheid zoals we die in Nederland kennen. Pedroshop.be heeft voor iedere webwinkel het Thuiswinkel-keurmerk en zet die traditie in België voort met het belangrijke e-commerce label van Safeshops.

Uitreiking certificaat 'Safehops e-commerce label' Certificaat 'Safeshops.be'

 

“We vinden het als een van de grootste online aanbieders voor kantoor- en magazijninrichting in Nederland en België van groot belang dat we onze klanten een betrouwbare online-omgeving kunnen aanbieden. We zijn verheugd met het Safeshops e-commerce label en hadden niet anders verwacht dan deze erkenning van deze belangrijke online autoriteit te ontvangen,” aldus Matthijs de Raad van Pedroshop.be.

Het e-commerce label van Safeshops

Het e-commerce label van Safeshops voor Rekkenspecialist.be van Pedroshop.be garandeert onder andere respect voor de bedenktermijn, correcte informatie over de betalingsprocedure en levering. Daarnaast garandeert het dat de webshop voldoet aan de garantie voorwaarden en dat er een duidelijke klachtenprocedure beschikbaar is. De webshop heeft respect voor de privacy van klanten en vermeldt duidelijke contactinformatie. Tenslotte is er sprake van correcte prijsaanduidingen.

Rekkenspecialist.be in België

Rekkenspecialist.be is de nieuwste webshop van Pedroshop.be, gericht op de Belgische markt. Het is de specialist met het grootste online assortiment, bestaande uit magazijnrekken van hout, metaal en kunststof. De webshop maakt het bovendien eenvoudig om in 4 stappen een magazijnrek te configureren en dat volledig op maat te bestellen. Voor meer complexe aanvragen is het mogelijk online offertes aan te vragen.

Over Pedroshop.be

Pedroshop.be is een van de grootste online aanbieders voor kantoor- en magazijninrichting in Nederland en België. Het bedrijf beschikt over een ruime collectie producten, veel ervaring en zorgt voor een persoonlijke aanpak. Iedere webshop onder Pedroshop.be heeft een eigen specialisme, waardoor er een duidelijke en efficiënte presentatie van de producten ontstaat. Pedroshop.be staat bekend om ‘what you see is what you get’, zonder verrassingen achteraf.

EINDE PERSBERICHT

Redactie, u kunt voor meer informatie contact opnemen met Matthijs de Raad, bereikbaar via matthijs@pedroshop.nl of 03 303 78 40.

Daarom ...
Rekkenspecialist.beContactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.be
+32 3 303 78 50