Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan krijgt u uw levering binnen de 5 werkdagen.
Vraag onze specialist
Nu open

+32 3 303 78 50

E-mail ons

WhatsApp

Magazijnbakken opbergen in een magazijnrek

Magazijnbakken: voor de opslag van kleine onderdelen

Schroefjes, boutjes en moertjes worden vrijwel altijd geleverd in doosjes. Als u veel van die doosjes hebt, raakt u snel het overzicht kwijt. Met een metalen ‘doorrolstelling’ hebt u het ideale opslagmiddel voor al uw kleine materiaal. In zo’n rek hangen magazijnbakken of -bakjes waarin u de onderdelen sorteert op bijvoorbeeld type of afmeting. Zodra zo’n bakje leeg is, rolt het bakje erachter naar voren over het legbord. Handig!

Flexibele indeling met magazijnbakken

Een rek met magazijnbakken is flexibel in te delen. U kiest zelf of u ruimte maakt voor kleine bakjes of grote magazijnbakken. U deelt uw doorrolstelling in op basis van uw behoeften en de magazijnbakken die u gebruikt. Op deze manier benut u de ruimte die u hebt optimaal. Opslagruimte is al kostbaar genoeg!

Stel zelf uw rek voor bakken samen

Bij Rekkenspecialist configureert u uw rek voor magazijnbakken online. U maakt zelf een indeling en voegt onderdelen toe om zo de perfecte doorrolstelling te creëren. U ziet direct de prijs. Configureer het rek voor uw magazijnbakken online en bestel het vandaag nog!

Magazijnbakken of -bakjes voor uw doorrolstelling

Rekkenspecialist zou geen specialist zijn als we niet ook de bakjes voor u hadden. Bij de accessoires voor doorrolstellingen vindt u tal van veelgebruikte magazijnbakken en -bakjes. U bestelt ze apart, of meteen bij uw doorrolstelling.

Installatie van uw doorrolstelling vanaf € 195,- 

Wilt u uw rek voor magazijnbakken laten monteren? Geen probleem, we hebben een team monteurs met jarenlange ervaring. Uw rek staat in no time op zijn plek. En dat al vanaf 195 euro.

Rekken en magazijnbakken uit voorraad

Hebt u snel een rek voor magazijnbakken nodig? Bestel bij Rekkenspecialist, want wij leveren uit voorraad. Zelfs accessoires en bijzondere onderdelen hebben we vrijwel altijd op voorraad. Stel bij ons een doorrolstelling samen op basis van uw gewenste afmetingen, en u hebt die snel in huis. Voor u het weet, is uw magazijn of garage beter opgeruimd dan ooit tevoren!

Daarom ...
Rekkenspecialist.beContactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.be
+32 3 303 78 50
whatsapp +3233037840